Facturare / Garantii Produse

FACTURARE PRODUSE

Magazinu lu peste protezeaza mediul
Avand in vedere volumul mare de colete expediate da care Magazinu' lu' peste® si din necesitatea de a proteja mediul, am realizat un sondaj impreuna cu clientii nostri privind expediarea facturilor tiparite pe hatie impreuna cu coletele.
Am avut un feedeback pozitiv la acest sondaj si am actionat in consecinta, prin urmare...
Toate facturile pe care le emitem catre voi clientii sau potentialii nostri clienti, vor fi expediate exclusiv prin e-mail, la adresa din formularul de comanda.
Si in consecinta va rugam sa ne oferiti o adresa de email valida pentru a fi siguri de faptul ca veti primi facturile... Si totusi daca doriti facturile tiparite, va rugam sa ne contactati la nr de telefon : 0785.737.227
Stim faptul ca unii veti spune ca "Eu nu am nevoie de factura!" OK, este alegerea dvs. ce veti face cu ea, noi o vom emite indiferent de aceasta.
Doar ca, pe langa obligativitatea legala de a avea o factura la achizitie, factura dovedeste faptul ca ati achizitionat produsele de la noi si va asigura de faptul ca aveti garantie la produse.


GARANTIA PRODUSELOR

Magazinu' lu' peste® - ofera garantie de conformitate pentru toate produsele comercializate

Termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani și se calculează de la data primirii produsului.

Pentru produsele folosite se poate conveni cu vânzătorul reducerea termenului de 2 ani, dar nu mai puțin de un an de la data livrării produsului.

Termenul de garanție legală de conformitate, în cazul produselor de folosință îndelungată a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, se reduce la această perioadă. Aici enumeram:

 • Articolele de imbracaminte (din cauza uzurii materialelor) si accesoriile mici din metal (pot rugini daca nu sunt pastrate corespunzator), pentru acestea garantia comerciala de reduce la 30 zile
 • Mulinetele pentru pescuit (din cauza uzurii) care nu au termene de prelungire de la producator (va fi inscris in pagina produsului) se reduce la 6 luni (180 zile).
 • Lansetele pentru pescuit din fibre carcon sau compozit (din cauza uzurii) care nu au termene de prelungire de la producator (va fi inscris in pagina produsului) se reduce la 6 luni (180 zile).

In rest toate celelalte produse comercializate se vor incadra in termenii legali de acordare a garantiei.DREPTUL LA RETUR

Conform legislatiei Europene in vizoare pentru toate produsele comandat in mediul on-line si inclusiv de la Magazinu' lu' peste®, aveti drepul la retur fara nici o intrebare din partea noastra de 14 zile.

ATENTIE:

A:

 1. Pentru a beneficia de aceasta forma de retur si despagubirea integrala este obligatoriu ca toate produsele sa fie returnate in ambalajul original si nedesfacute sau utilizate, acolo unde este cazul.
 2. In cazul in care produsul se returneaza in acest termen desfacut sau utilizat ve-ti fi penalizati cu pana la 10%-50% din valoarea produsului, in functie de conditiile in care se afla produsul la receptia noastra. Acesta va primi o nota de la 1 la 10 si in functie de ea se va acorda despagubirea.
  • Nota 10 - despagubire 100%
  • Nota 9 - despagubire 90 %
  • Nota 8 - despagubire 80 %
  • Nota 7 - despagubire 70 %
  • Nota 6 - despagubire 60 %
  • Nota 5 - despagubire 50 %
 • Produsele vor fi reintroduse in circulatie dupa verificare ca si produse RESIGILATE cu valoare despagubirii introdusa in pretul final.
B:
 1. Nu se acepta returul pentru produsele aflate in oferte comerciale de reducere.
 2. In cazul in care produsul a avut reducere la transport sau transport gratuit, aceste taxe vor fi suportate de catre client la retur si deduse din valoare intiala e produsului, inclusiv daca produsul este in stare excelenta.
 3. Taxele de retur vor fi suportate de catre client. In cazul in care un produs sau produsul returnat nu este in conformitate ori reprezinta defecte legate de garantie/conformitate, atunci taxele de transport vor fi suportate de catre noi si se vor returna integral clientului.

Doriți mai multe detalii, vă rugam sunati la 0332.440.592 sau 0785.737.227