Formular de garantie | Magazinu lu peste

Formular de garantie

Produsele comercializate de magazinul online Magazinu lu peste - provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala si europeana. Eventualele vicii de fabricatie sau de folosinta a produselor cumparate se vor intermedia de catre S.C. OWYO S.R.L. si vor fi verificate de catre furnizorii si/sau producatorii directi ai produsului, in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilite de comun acord cu cumparatorul, ce nu va depasi 15 zile lucratoare de la data receptionarii si trimiterii catre unitatea de service agreata.

Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pina la data repunerii acestuia in stare de functionare.
Prelungirea termenului de garantie se va inscrie in certificatul de garantie de catre unitatile service abilitate.

In cazul in care produsele defecte, de folosinta indelungata se incadreaza in termenul de garantie si nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in termenul de garantie depaseste 10% din perioada de garantie, la cererea consumatorului, produsele vor fi inlocuite, sau vanzatorul va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Certificatul de garantie si conditiile de acordare a garantie nu substituie si nu modifica drepturile consumatorului fiind conforme normelor din O.G. 21/1992R si Legea 140/2021, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Termenii acordarii garantiei:

- Prin intermediul garantiei acordate, clientul poate solicita prin completarea formularului de garantie repararea sau schimbarea produsului daca defectul aparut in urma utilizarii este rezultatul neconformitatii materialelor sau a manoperei, aceasta impiedicand utilizarea normala a produsului.

- Cererea de efectuare a garantiei se adreseaza exclusiv pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului fizic si a site-ului magazinulupeste.ro, acceptarea cererii de garantie se face numai prin completarea formularului de mai jos.

- Procedura de solicitare a garantiei se adreseaza la punctul de lucru al firmei situat in: Str Hatman Sendrea, Nr. 21-23, Iasi/Romania sau pe site prin completarea formularul de garantie.

- Produsul defect trebuie sa fie insoţit de toate accesoriile acestuia livrate odata cu produsul (tamburi de schimb, varfuri de schimb, elemente din constructia acestuia rupte sau deteriorate in urma folosirii), ambalajul, certificatele de garantie care au insotit produsul si dovada achizitiei acestuia (factura, bon fiscal) de la S.C. OWYO S.R.L.

- Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.

- Produsele care necesita acordarea garanției pot fi aduse personal de catre client, sau pot fi expediate prin curier la adresa: S.C OWYO S.R.L, Str. Hatman Sendrea, Nr. 21-23, Judetul Iasi, Municipiul Iasi, in atentia Departamentul de Constatare si Service, cu mentiunea completarii la observatii pe awb-ul coletului: GARANTIE.

- Nerespectarea acordului privind "Termeni si conditii" din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei.

- Certificatul de garantie nu acopera defectiuni survenite ca urmare a exploatarii sau a intretinerii defectuoase a produsului, a utilizarii in scopuri ce nu corespund conformitatii, defectiuni datorate abuzului, neglijarii, dezmembrarii, sau produsele care au suferit eventuale reparatii si modificari de catre terte persoane sau firme.

- Garantia nu se acorda pentru inelele lansetelor(pastile de ceramica), varfurilor de fibra/carbon(de feeder;vergi;bolognese), mandrinei lansetei, suprafetelor de acoperire, accesoriilor, bateriilor, scurgerilor bateriilor sau ambalajului.

In urma trimiterii formularului de garantie veti fi contactat in 1-2 zile lucratoare de catre un reprezentat Magazinu' lu' peste' in vederea solutionarii cererii formulate de dvs.

Termenii şi conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Formular de garantie si Retur

__('Contact Information') ?>

*Campuri Obligatorii