Solano - Ochelari Polarizati FL 1239

Solano - Ochelari Polarizati FL 1239

Solano - Ochelari Polarizati FL 1239

Mai multe poze

  • Solano - Ochelari Polarizati FL 1239
Solano - Ochelari Polarizati FL 1239118,20 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Descriere

Detalii

Caracteristica de baza a brand-ului SOLANO este versatilitatea sa. Ochelari de soare SOLANO ofera atat modele clasice cat şi modele moderne.

- Modelele clasice sunt elegante, simple, cu caracteristici echilibrate si finisaj negru - o combinaţie care adauga un mister pentru look.

- Design-ul modern SOLANO este bazat pe diferite forme geometrice, curbe si o selecţie largă de culori. Pentru a asigura o protectie optimă impotriva radiatiilor ultraviolete si lumină, am echipat Solano ochelari cu lentile de polarizare de inaltă calitate.

DE CE OCHELARI POLARIZATI SOLANO?

-  Acestia sunt echipati cu un filtru UV 400 care va protejează impotriva radiatiilor ultraviolete cu lungimea de unda de 200-400 nanometri.

-  Lentilele absorb aproximativ 90% din radiatiile UV.

-  Ei protejează impotriva radiatiilor ultraviolete (uVR), dar mai important impotriva radiatiilor UVB, mai nocive, care este responsabil pentru accelerarea de imbatranire a pielii, si procesul de deteriorare a vederii.

CAND SA PORTI OCHELARI DE SOARE?

-  In timpul verii. Nivelul uVR la o amiază de vara este de aproape trei ori mai mare ca in timpul iernii. Nivelurile UVB pot fi chiar pană la zece ori mai mari.

-  In jurul pranzului. 70% din radiatiile UVB nocive la care suntem expusi peste zi se desfasoara in decursul a trei ore inainte si după pranz. Expunerea excesivă are efectele cele mai vizibile in zone deschise, cum ar fi o plaja sau la mare, in cazul in care nu exista obiecte pentru a reduce cantitatea razelor solare.

-  Atunci cand faci sport. Efectele nocive ale radiatiei solare creste cu altitudinea la fiecare 1.000 m. Prin urmare, va sfatuim sa purtati ochelari de soare si in timp ce schiati, in cazul in care elementul suplimentar daunator este zapada care reflecta lumina.

Solano. Si totul e clar!

Mai multe informatii

Specificatii

Producator:Solano
CuloareMaro
Mărime:N/A
Recenzii

Recomandam si urmatoarele produse: