Securitate Datelor

Magazin Pescuit Lansete | Mulinete Carlige si Monturi Pescuit

Confidentialitate si Securitate:

PRINCIPIILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  1. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
  2. Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.
  3. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate
  4. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate
  5. Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.
  6. Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate prevazute de Legea 677/ 2001.
  7. Se vor lua măsurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate şi pentru care vor fi prelucrate, să fie şterse sau rectificate.
  8. Se vor lua masurile tehnice si organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

  • notificare. Operatorul de date cu caracter personal are obligatia de notifica Autoriatatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
  • scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
  • confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza date cu caracter personal, in numele unei institutii au prevazut in fisa postului au o clauza de confidentialitate;
  • consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
  • informarea. Informarea se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
  • protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
  • securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

CE DATE COLECTAM

Este posibil ca noi să colectăm următoarele date:

  • nume
  • informații de contact inclusiv adresa de email
  • informații demografice cum ar fi codul postal, preferinte sau interese
  • alte informații relevante pentru clienți în vederea sondajelor și îmbunătățirii activitații magazinului.

LISTA CU FISIERELE PE CARE LE COLECTAM

Un cookie este un mic fisier care cere permisiunea de a fi plasat in calculatorul dumneavoastră. Odată ce este acceptat, fisierul ajuta la analizarea traficului sau va lasa pe dvs. sa verificati cand ati utilizat ultima oara serviciile siteurilor. Cookies ajuta aplicatiile web (brouserele cum ar fi: Google, Mozila, Internet Explorer) sa raspunda mai bine la solicitari. Aplicatiile web si browserele pot in acest fel analiza necesitatile pentra a va livra continutul dorit in cel mai rapid timp.

Deasemenea cookies-urile ne ajuta pentru a dezvolta un site de o calitate mai buna si pentru a comunica mai usor cu dumneavoastra, interactiunea intre site - utilizator sa fie mai facila si mai rapida.

În tabelul de mai jos este lista cu cookie pe care noi le colectam in vederea desfasuraii activitatii

Nume COOKIEDescriere COOKIE
COȘEste sociat cu cosul de cumparaturi.
INFORMATII CATEGORIIStocheaza informatii despre categorii pentru a putea fi accesate mai rapid pe viitor.
COMPARĂProdusele pe care le aveti adaugate la comparare.
MONEDAMoneda preferata de dumneavoastra
CLIENTO versiune criptata a contului dvs de client.
AUTORIZARE CLIENTIUn indicator care arata daca sunteti sau nu logat pe site.
INFORMATII CLIENTIUn indicator care retine grupul de clienti din care faceti parte.
SEGMENTUL DE ID CLIENTStocheaza ID-ul de client, care este unic pentru fiecare in parte
FARA STOCARE EXTERNAUn indicator care arata daca stacarea este activa sau nu.
MAGAZINPastreaza ID-ul sesiunii dvs de client.
VEDERE VIZITATORPermite clientilor sa editeze comenzi ca si vizitatori (fara cont).
ULTIMA CATEGORIERetine ultima categorie vizitata.
ULTIMUL PRODUSRetine ultimul produs pe care la-ti vizualizat.
MESAJ NOUIndica faptul ca ati primit sau nu un mesaj.
FARA STOCAREIndica daca ati permis stocarea informatiilor.
COS CUMPARATURI PERSISTENTUn link catre informatiile despre cosul de cumparaturi.
SONDAJRetine ID-ul pentru a va inregistra voturile in sondaje.
SONDAJ ACCEPTATRetine informatiile referitoare la sondajelela care ati participat.
COMPARATE RECENTRetine informatii despre produsele pe care le-ati comparat recent.
TRIMTE UNUI PRIETENPastreaza informatii depre produse pe care le-ati trimis catre un prieten.
LIMBARetine limba de comunicare preferata.
ACCEPTARE PASTRARE COOKIEIndica daca ati acceptat sa pastrati cookie in calculatorul dvs..
PRODUSE VIZUALIZATE RECENTRetine o lista cu ultimile produse vizualizate de catre dvs..
LISTA DE DORINTERetin o lista criptata de produse pe care vi le-ati dori pentru viitor.
NR PRODUSE IN LISTA DORINTEO numaatoare o produselor pe care vi le doriti.


DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ( reglementate de Legea 677/2001):

  • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit printr-o solicitare , confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de OWYO srl.
  • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001.
  • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001.
  • dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa face obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
  • dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate.
  • De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr.677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si/sau instantelor de judecata.