satisfacție 100% Garantată
Livrare Gratuită peste 300 Lei
0
Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

0

×

Înregistrare

Informații profil

Date de înregistrare

sau loghează-te

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
Prenumele nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este necesară!
Această adresă de e-mail este deja înregistrată!
Parola este necesară!
Introduceți adresa de e-mail!
Vă rugăm introduce-ți minim 6 caractere!
Vă rugăm introduce-ți maxim 16 caractere!
Parolele nu sunt la fel!
Acceptarea termenilor și condițiilor sunt obligatorii!
Adresa de e-mail sau parola sunt greșite!

Confidentialitate si Securitate:

PRINCIPIILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 1. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
 2. Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.
 3. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate
 4. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate
 5. Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.
 6. Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate prevazute de Legea 677/ 2001.
 7. Se vor lua măsurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate şi pentru care vor fi prelucrate, să fie şterse sau rectificate.
 8. Se vor lua masurile tehnice si organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

 • notificare. Operatorul de date cu caracter personal are obligatia de notifica Autoriatatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
 • scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
 • confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza date cu caracter personal, in numele unei institutii au prevazut in fisa postului au o clauza de confidentialitate;
 • consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
 • informarea. Informarea se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
 • protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
 • securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.


DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ( reglementate de Legea 677/2001):

 • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit printr-o solicitare , confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de OWYO srl.
 • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001.
 • dreptul de a obtine de la OWYO srl, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001.
 • dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa face obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
 • dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate.
 • De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr.677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si/sau instantelor de judecata.