Povestea lu' peste

Cine suntem și de ce?!

MAGAZINU' LU' PESTE®

De ce am ales acest nume?  
SIMPLU....în primul rând este distractiv și ușor de reținut...
 
Și chiar dacă pare o glumă, NU ESTE!
 

     Am început această afacere în primul rând din plăcere pentru că ne place pescuitul și ieșirile în natură, dar și pentru că piata locală exista o lipsă mare de produse cu calitate bună. Pot să mai cred și că, până ce nu am deschis primul magazin de profil, pescarii din Iași nu știau decât de vestita mămăligă??!! Dar treaba asta se întâmpla acum mai bine de 14 ani, și sper să nu mă înșel când afirm faptul că în acesta perioadă am schimbat radical modul în care se desfăsoară pescuitul de prin preajma Iasi-ului. Și acesta este un lucru bun pentru că se observă și în tendinta proprietarilor de iazuri și lacuri de a-și schimba radical strategia din iazuri în care prinzi ce poți (dacă poți), în iazuri de tip CATCH & RELEASE, dând astfel o sansa la refacerea ecosistemului piscicol din regiune.

 

     În cei 14 ani de la deschiderea primului nostru magazin ne putem lăuda cu destule realizari și anume prin faptul că avem deja 3 magazine în locații diferite din Iași și impreuna cu magazinul On-line, magazinulupeste.ro, care se află tot timpul în dezvoltare. Avem în portofoliu peste 20.000 de produse se specialitate în continuă creștere.

     De asemenea ne bucurăm și de faptul că începând cu anul 2016 am deschis și un magazin dedicat pasionaților de vânătoare din Iași pe care de asemenea dorim să îl dezvoltam în așa fel încât să servim cât mai mulți pasionati de acest hobby.

cu respect - Ciprian Poiana
Director magazin/Asistent Manager  - Magazinu' lu' peste
 

Mai jos vă facem un rezumat
pentru a vă familiariza cu magazinele noastre.

Magazinu' lu' peste® 1:

Articole pentru pescuit și camping

- cel mai mare, (peste 220mp) în care puteți găsi tot ce vă trebuie în materie de scule și accesorii pentru pescuit și camping, fie că vă doriți să vă relaxați cu familia la sfârșit de săptămană, fie că vă doriți să participați la concursuri pentru amatori sau profesioniști.

Branduri comercializate:  3M; Autan; Arrow; Avid Carp; Baleno; Baracuda; Berkley; Blue Fox; Browning; Brunox; Caminare; Camper Gaz; Carp Academy; Carp Expert; Carp One; Carp Spirit; Coast; Coleman; Cormoran; Cralusso; Daiwa; Dam; Deeper; Delkim; DinsMorres; Drennan; Eagle Claw; Eiger; Elgaz; Energo Team; Energofish; Enterprise Tackle; Esp; Fitwovers; FL; Flambeau; Fox; Gamakatsu; Gambler; Gardner; Gurru; Hakuyo; Hayabussa; Humminbird; Jaf; Jaxon; Jrc; K-Karp; Korda; Korum; Kryston; Led Lenser; Lemigo; Lexpo; Linea Effe; Mann's; Mapso; Marttiini; Matrix; Maver; Mepps; Mifine; Mikado; Minn Kota; Mivardi; Momoi; Mora; Mostiro; Mustad; Nash Tackle; Nurgaz; Okuma; Orizo; OSAKO; Owner; P-Line; Plano; Power Pro; Preston Inovation; Prologic; Prowess; Rapala; Rapture; Relax; Ron Thomson; Rublex; Ryobi; Sakura; Salmo; Senzor Design; Shimano; Solano; Spomb; Spro; Stonfo; Strike Pro; Sufix; Sunset; Tica; Trabucco; Trakko; Tramontina; Varta; VMC; Wirek; Zilan.


Adresa magazinului:                           
Iași/Romania, Str. Hatman Șendrea, Nr. 23
(vis-a-vis de policlinica sportivă de recuperare și balneologie)
Tel: 0332.440.592   
0785.737.227   
(0785.PESCAR)
                                     
                                   Program:                                       
                                 L~V =>    09:00 - 18:00                           
            S =>    09:00 - 16:00     
 D => ÎNCHIS                 

Magazinu' lu' peste® 2:

Articole pentru pescuit și camping

- al 2-lea magazin este situat în compexul comercial EGROS. Aici puteți găsi scule, accesorii, nade și momeli la cele mai bune prețuri de pe piața. Deasemenea și aici găsiti tot ceea ce vă trebuie pentru o partida de pescuit reusită la prețuri avantajoase.

 

Branduri comercializate: Baracuda; Varta; Shimano; Fl; Hakuyo; Mepps; Mifine; Mostiro; Carp Expert; Energo Team; Gamakatsu și multe altele....

Adresa magazinului:                           
Iași/Romania, Calea Chisinaului, Nr. 29
(incinta EGROS, Stand E87)
Tel: 0740.287.654
                                     
                                  Program:                                       
                         M~V =>    09:00 - 17:00                           
                         S =>    09:00 - 16:00                           
                              D-L => ÎNCHIS

         

      

Magazinu' lu' peste® 3:

Nade | Momeli | Vânătoare

- cel de al 3-lea magazin deschis se ocupă exclusiv cu comercializarea nadelor și momelilor.... de la clasicul viermișor până la cel mai avansat tip de pop-up sau boilies. Din anul 2016 tot acest magazin se va ocupa și de articolele pentru vânătoare.

Toate produsele sunt de la firme consacrate in domeniu: Dynamite Baits, Mainline, Sensas, Trabucco, Benzar, Senzor Planet,  Dual Fish, MG Special Carp si alte 20 de branduri de profil Împreuna cu cele din vânătoare cum ar fi: Antal; Arrow; B&P; Blaser; Bushnell; Creddite; Coast; DeerHunter; Euro Security; F.W.Klever; Gamo; Geco; Generic; Graff; Led Lenser; Lipcom; Mauser; Niggeloh; Nitecore; Orizo; Percusion; RWS; S&B; Sauer; Sterling; Stoeger; Umarex; Univers; Walldhar+ altele.

Adresa magazinului:                           
Iași/Romania, Str. Hatman Șendrea, Nr. 21
(vis-a-vis de policlinica sportivă de recuperare și balneologie, Baza 2)
Tel: 0744.613.611
                                     
                         
                                      Program:                                       
                     L~V =>    09:00 - 18:00             
         S =>    09:00 - 16:00
 D => ÎNCHIS
 
ON-LINE:  www.magazinulupeste.ro

- magazin express pentru vânzare on-line, a fost lansat în anul 2011 și de atunci este în continuă expansiune... A ajuns la 15.000 de produse și creste, aflat în permanentă dezvoltare pentru a putea veni în întampinarea oricărui pescar și vânător cu toate informațiile necesare pentru a-și reliza visul și pasiunea pentru pescuit sau vânătoare.

 

Magazinul online este alimentat direct din stocurile magazinelor fizice și prin urmare comercializam toate firmele pe care le-am enumerat mai sus.

Iar dacă din întâmplare sau poate lipsa a stocului nu găsiți ceea ce vă doriți, noi nu ne limitam la nimic în ceea ce priverste pescuitul sau vânătoarea și prin urmare dacă ne veți contacta vom face tot posibilul sau chiar imposibilul pentru a vă ajuta în gasirea acelui produs ori (de ce nu) furnizarea lui.

Nu trebuie decât să ne contactați!

Ne puteti contacta la oricare metoda este pe placul dumneavoastră:

 
  • Telefon: 0785.737.227 (0785.PESCAR)  // 0332.440.592
  • Chat online: Lasați un mesaj în fereastra de asistentă din colțul (dreapta jos) și chiar dacă nu suntem on-line vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.
Dacă ați colaborat cu echipa noastră vă mulțumim pentru încrederea acordată,
iar dacă nu si doriti să o faceți vă vom fi recunoscători și ne vom strădui să nu vă dezamăgim.
 
"FIRE ÎNTINSE ȘI VÂNAT ÎN TRAISTĂ"