Taxe transport 20 Lei sub 100 Lei; 10 Lei intre 100 si 200 Lei
Contact: 0785-737-227
De Luni pana Vineri, intre 9:00 si 18:00
0
Nu ai nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Cine suntem și de ce?!

MAGAZINU' LU' PESTE®

De ce am ales acest nume?  
SIMPLU....în primul rând este distractiv și ușor de reținut...
 
Și chiar dacă pare o glumă, NU ESTE!
 

Am început această afacere în primul rând din plăcere pentru că ne place pescuitul și ieșirile în natură, dar și pentru că piata locală exista o lipsă mare de produse cu calitate bună. Pot să mai cred și că, până ce nu am deschis primul magazin de profil, pescarii din Iași nu știau decât de vestita mămăligă??!! Dar treaba asta se întâmpla acum mai bine de 14 ani, și sper să nu mă înșel când afirm faptul că în acesta perioadă am schimbat radical modul în care se desfăsoară pescuitul de prin preajma Iasi-ului. Și acesta este un lucru bun pentru că se observă și în tendinta proprietarilor de iazuri și lacuri de a-și schimba radical strategia din iazuri în care prinzi ce poți (dacă poți), în iazuri de tip CATCH & RELEASE, dând astfel o sansa la refacerea ecosistemului piscicol din regiune.

      În cei 14 ani de la deschiderea primului nostru magazin ne putem lăuda cu destule realizari și anume prin faptul că avem deja 3 magazine în locații diferite din Iași și impreuna cu magazinul On-line, magazinulupeste.ro, care se află tot timpul în dezvoltare. Avem în portofoliu peste 20.000 de produse se specialitate în continuă creștere.
      De asemenea ne bucurăm și de faptul că începând cu anul 2016 am deschis și un magazin dedicat pasionaților de vânătoare din Iași pe care de asemenea dorim să îl dezvoltam în așa fel încât să servim cât mai mulți pasionati de acest hobby.
 

Mai jos vă facem un rezumat
pentru a fi mai familiarizați cu magazinele noastre.

Magazinu' lu' peste® 1:

- cel mai mare, (peste 220mp) în care puteți găsi tot ce vă trebuie în materie de scule și accesorii pentru pescuit și camping, fie că vă doriți să vă relaxați cu familia la sfârșit de săptămană, fie că vă doriți să participați la concursuri pentru amatori sau profesioniști.

Branduri comercializate:  3M; Autan; Arrow; Avid Carp; Baleno; Baracuda; Berkley; Blue Fox; Browning; Brunox; Caminare; Camper Gaz; Carp Academy; Carp Expert; Carp One; Carp Spirit; Coast; Coleman; Cormoran; Cralusso; Daiwa; Dam; Deeper; Delkim; DinsMorres; Drennan; Eagle Claw; Eiger; Elgaz; Energo Team; Energofish; Enterprise Tackle; Esp; Fitwovers; FL; Flambeau; Fox; Gamakatsu; Gambler; Gardner; Gurru; Hakuyo; Hayabussa; Humminbird; Jaf; Jaxon; Jrc; K-Karp; Korda; Korum; Kryston; Led Lenser; Lemigo; Lexpo; Linea Effe; Mann's; Mapso; Marttiini; Matrix; Maver; Mepps; Mifine; Mikado; Minn Kota; Mivardi; Momoi; Mora; Mostiro; Mustad; Nash Tackle; Nurgaz; Okuma; Orizo; OSAKO; Owner; P-Line; Plano; Power Pro; Preston Inovation; Prologic; Prowess; Rapala; Rapture; Relax; Ron Thomson; Rublex; Ryobi; Sakura; Salmo; Senzor Design; Shimano; Solano; Spomb; Spro; Stonfo; Strike Pro; Sufix; Sunset; Tica; Trabucco; Trakko; Tramontina; Varta; VMC; Wirek; Zilan.

Adresa magazinului: Str. Hatman Șendrea, Nr. 21 (vis-a-vis de policlinica sportiva de recuperare și balneologie)

Tel: 0332.440.592 // 0785.737.227 (0785.PESCAR)

Program: L~V => 09:00 - 18:00
                        S => 09:00 - 16:00
                        D => PLECAȚI LA PESCUIT

Magazinu' lu' peste® 2:

- al 2-lea magazin este situat în compexul comercial EGROS. Aici puteți găsi scule, accesorii, nade și momeli la cele mai bune prețuri de pe piața. Deasemenea și aici găsiti tot ceea ce vă trebuie pentru o partida de pescuit reusită la prețuri avantajoase.
 
Branduri comercializate: Baracuda; Varta; Shimano; Fl; Hakuyo; Mepps; Mifine; Mostiro; Carp Expert; Energo Team; Gamakatsu și multe altele....
 
Adresa magazinului: Calea Chișinăului, Nr. 29, Incinta Complexului Comercial EGROS, Stand E87
 
Tel: 0740.287.654
 
Program: L~V => 09:00 - 17:00
                        S => 09:00 - 16:00
                        D => PLECAȚI LA PESCUIT
                     

Magazinu' lu' peste® 3:

- cel de al 3-lea magazin deschis se ocupă exclusiv cu comercializarea nadelor și momelilor.... de la clasicul viermișor până la cel mai avansat tip de pop-up sau boilies. Din anul 2016 tot acest magazin se va ocupa și de articolele pentru vânătoare.
Toate produsele sunt de la firme consacrate in domeniu: Dynamite Baits, Mainline, Sensas, Trabucco, Benzar, Senzor Planet,  Dual Fish, MG Special Carp si alte 20 de branduri de profil Împreuna cu cele din vânătoare cum ar fi: Antal; Arrow; B&P; Blaser; Bushnell; Creddite; Coast; DeerHunter; Euro Security; F.W.Klever; Gamo; Geco; Generic; Graff; Led Lenser; Lipcom; Mauser; Niggeloh; Nitecore; Orizo; Percusion; RWS; S&B; Sauer; Sterling; Stoeger; Umarex; Univers; Walldhar+ altele.
 
 
Adresa: Str. Hatman Sendrea, Nr. 23 (viv-a-vis de Magazinu' lu' peste 1 cca. 15mt.)
 
Tel:  0332.882.462
 
Program: L~V => 09:00 - 18:00
                        S => 09:00 - 16:00
                        D => PLECAȚI ÎN MISIUNE (PESCUIT ȘI VANATOARE) :)))

ON-LINE:  www.magazinulupeste.ro

- magazin express pentru vânzare on-line, a fost lansat în anul 2011 și de atunci este în continuă expansiune... A ajuns la 15.000 de produse și creste, aflat în permanentă dezvoltare pentru a putea veni în întampinarea oricărui pescar și vânător cu toate informațiile necesare pentru a-și reliza visul și pasiunea pentru pescuit sau vânătoare.
 
Magazinul online este alimentat direct din stocurile magazinelor fizice și prin urmare comercializam toate firmele pe care le-am enumerat mai sus.
Iar dacă din întâmplare sau poate lipsa a stocului nu găsiți ceea ce vă doriți, noi nu ne limitam la nimic în ceea ce priverste pescuitul sau vânătoarea și prin urmare dacă ne veți contacta vom face tot posibilul sau chiar imposibilul pentru a vă ajuta în gasirea acelui produs ori (de ce nu) furnizarea lui.
 
Nu trebuie decât să ne contactați!
 
Ne puteti contacta la oricare metoda este pe placul dumneavoastră:
 
  • E-mail:magazinulupeste@gmail.com
  • Telefon: 0785.737.227 (0785.PESCAR)  // 0332.440.592
  • Chat online: Lasați un mesaj în fereastra de asistentă din colțul (dreapta jos) și chiar dacă nu suntem on-line vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.
 
 
 
Daca ati colaborat cu echipa noastra vă multumim pentru increderea acordata,
iar daca nu si doriti sa o faceti va vom fi recunoscatori si ne von stradui sa nu va dezamagim.
 
"FIRE ÎNTINSE ȘI VÂNAT ÎN TRAISTĂ"
 

cu respect - Ciprian Poiana
Director magazin/Asistent Manager  - Magazinu' lu' peste 

 

Magazinu' lu' peste recomanda

In data de 12.08.2013 s-a deschis in vederea practicarii pescuitului SPORTIV – RECREATIV acumularea piscicola FRASIN I situata in localitatea Probota la 25 km de Iasi.

Acesul se face urmand drumul national 24C pe directia Iasi – Popricani – Carniceni – Probota ( iesirea din Iasi catre vama Sculeni ). In dreptul Primariei Comunei Probota se traverseaza podul peste raul Frasin si imediat dupa acesta (la capatul podului) se vireaza la stanga. Urmeaza apoi un drum asfaltat, urmat de 400 m de drum pietruit, care va conduce catre digul iazului.

Acumularea a fost populata in 2013 cu 3T de crap cu greutati intre 1 si 4 kg precum si 500kg de cteno cu greutate maxima de 4.5kg, in mai 2015 au venit noii locatari ai Iazului Frasin, crapi cu greutati cuprinse intre 10.8 si 20.7 kg si peste 10.000 de salai, iar 2016 a venit cu un alt lot de crapi cu greutate de peste 10 kg, urmand ca anul 2017 sa vina cu o noua populare de crap, salau si biban.

Regulament Pescuit Crap Iaz Frasin 2017

Regulament Pescuit Rapitor Iaz Frasin 2017